• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Cum a reacționat Alexandru Popescu după ce a câștigat 100 de lei la „Batem Palma?”

Cum a reacționat Alexandru Popescu după ce a câștigat 100 de lei la „Batem Palma?”

„Batem Palma?” este show-ul prezentat de Cosmin Seleși în cadrul căruia poți câștiga sume uriașe de bani dacă te lași ghidat de intuiție. În cadrul ediției de astăzi, Alexandru Popescu a decis să pună în practică o nouă strategie pe care nimeni altcineva nu a mai încercat-o până în acest moment: s-a legat la ochi!

În cadrul ediției de astăzi agentul de turism Alexandru Popescu a decis să pună în aplicare o strategie unică: s-a legat la ochi în primele două probe ale concursului. Deși părea că lucrurile merg într-o direcție bună, el a plecat acasă doar cu 100 de lei. Imediat după aflarea câștigului, bărbatul a oferit un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre motivul pentru care a ales să nu îi vadă pe cei care țineau cutiile:

„Am simțit energie de la oameni, a fost intereasant, am fost surprins! Am luat această decizie de a mă lega la ochi pentru a nu fi influențat de oameni, am vrut să aștept un instinct, să văd numerele în minte”, a spus el.

Bărbatul a adăugat faptul că nu se simte deloc dezamăgit de alegerea făcută și că s-a bucurat de toată experiența „Batem Palma?” 

„Sunt foarte fericit că am făcut cum am vrut. Sunt mulțumit cu toată experiența, cei 100 de lei sunt pentru a merge la bere”, a adăugat el. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni