• Emisiuni
  • Batem Palma
  • „La Batem Palma?, totul este posibil”. Cosmin Seleși dă startul unei noi săptămâni de show, de la ora 18:00

„La Batem Palma?, totul este posibil”. Cosmin Seleși dă startul unei noi săptămâni de show, de la ora 18:00

„La Batem Palma?, totul este posibil”. Cosmin Seleși dă startul unei noi săptămâni de show, de la ora 18:00

”E ceva în aer, o nerăbdare, un forfot. Întreg Universul conspiră să se lase cu câștiguri mari”, va spune Cosmin Seleși, iubitul prezentator al emisiunii care aduce voia bună și speranța obținerii de premii mari, de luni până vineri, de la ora 18:00.

Bazându-se pe noroc și intuiție, concurenții fac zi de zi alegerile pe care le consideră potrivite în speranța că vor pleca acasă cu o sumă cât mai mare din intervalul 1 ban – 100.000 de lei. 

Și în această săptămână, Cosmin speră că cineva o să reușească să elimine cutiile cu sumele mici și să vadă la final doar premiile mari, cele la care tânjesc toți cei înscriși: ”Nu e zi să încep fără emoții. Ne-am mobilizat cu toții să ducem la bun sfârșit operațiunea”. Oare va găsi cineva inspirația corectă și curajul de a merge până la capăt pentru premiul cel mare?

Evident, pe set, există și  persoana care știe toate secretele și care le ascunde foarte bine din prima zi, doamna avocat Eugenia Bobe. Indiferent cât ar încerca Cosmin să o descoasă și să-i afle măcar câteva dintre gândurile pe care le are înainte de începutul fiecărei ediții, se pare că nu are nicio șansă. ”Calm și frumos, îți spun încă o dată, că nu vei afla nimic”, îi va spune ea.  

”Cât de multe se pot face cu 100.000 de lei. La Batem Palma?, totul este posibil”, le va aminti prezentatorul celor 24 de curajoși aflați în acest moment în concurs. Rămâne de văzut ce vor face ei pe mai departe. 

Concurenții care se află în acest moment în joc sunt: Miko Bagdhasariu, Ana Maria Nuți, Raul Cormoș, Denisa Matei, Gabriela Petca, Ioana Dorohoi, Pavel Rotari, Roxana Pîrjol, Viorel Băcăuanu, Gutiera Timotin, Mihai Ionaș, Elena Epurescu, Sorin Burcea, Diana Burnaz, Aurel Sabou, Isabela Bălăceanu, Adrian Georgescu, Carmen Mihai, Petrică Becheș, Marlena Fluture, Remus Stănescu, Alexandra Giurgiu și Vinicius Moldovan. Acestora li se va alătura astăzi un nou concurent!  

Pe cine va extrage computerul în fiecare seară? Cine se va mai alătura competiției? Cu ce sume vor pleca acasă cei care vor juca? Răspunsurile se pot afla doar urmărind de luni până vineri, de la ora 18:00, Batem Palma?, pe PRO TV!

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni