• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Nu a câștigat premiul cel mare la Batem Palma?, însă finalul a fost unul și mai fericit pentru Alexandru Petrescu

Nu a câștigat premiul cel mare la Batem Palma?, însă finalul a fost unul și mai fericit pentru Alexandru Petrescu

Alexandru Petrescu, în vârstă de 62 de ani, și-a dorit să câștige premiul cel mare de la Batem Palma? pentru a pleca într-o croazieră în Caraibe. Ba mai mai mult, concurentul își dorea să se căsătorească la bordul vaporului pe care ar fi călătorit cu banii câștigați. Însă, cum lucrurile nu decurg întotdeauna conform planurilor, parcursul lui la Batem Palma? a fost unul diferit.

Nu a câștigat suma cea mare, ci doar 129 de lei, însă finalul a fost unul cu adevărat fericit pentru Alexandru Petrescu, căci concurentul a plecat acasă cu mâna parteneri sale, Mara, pe care a cerut-o în căsătorie într-un mod special.

"Ne vom căsători și nunta va fi pe vapor, spre Santa Lucia", a spus concurentul la finalul concursului.

"Partenera mea de viață este unica mea șansă de a-mi continua acest periclu prin căsătorie. Stăm împreună de 10 ani și am hotărât că merită să fie și ea nevastă".

În ceea ce privește parcursul său la concursul Batem Palma?, Alexandru Petrescu a recunoscut că a fost destul de greu, întrucât a avut ghinionul de a elimina cutiile cu cele mai mari sume.

"A fost greu greu greu. Și am fost lovit ba din stângă de 75.000 lei, ba din dreapta de 100.000 de lei și încet, încet se scurgeau banii printre degetele mele", a mărturisit Alexandru Petrescu.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni