• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Primul sezon Batem Palma? se încheie săptămâna aceasta! Cosmin Seleși: "Mă simt super norocos..."

Primul sezon Batem Palma? se încheie săptămâna aceasta! Cosmin Seleși: "Mă simt super norocos..."

Primul sezon Batem Palma? se încheie săptămâna aceasta! Cosmin Seleși: "Mă simt super norocos..."

Anul trecut, la începutul lunii decembrie, 24 de concurenți se așezau la pupitre și făceau cunoștință cu una dintre cele mai frumoase și mai interesante provocări din viața lor: experiența de a fi concurenți în show-ul Batem Palma?.

Zi de zi, câte unul dintre ei, a fost extras de calculator, și-a testat norocul și intuiția, a eliminat cutii, a analizat ofertele Băncii, iar la final a plecat acasă cu suma câștigată, în timp ce noi curajoși intrau în concurs. Astăzi, de la ora 18:00, începe ultima săptămână a primului sezon! 

Cu premii de la 1 ban la 100.000 de lei, cu un casting în care personalități puternice, oameni cu povești de viață incredibile și tipologii diferite s-au întâlnit și au creat cu adevărat o echipă, emisiunea Batem Palma? se apropie de ultima pagină a primului capitol. 

”Nu-mi vine să cred că am ajuns și la acest moment când vă putem spune că urmează să-i cunoașteți pe ultimii cinci concurenți ai primului sezon! Mă simt super norocos pentru că am avut ocazia să-i am alături de mine pe toți acești oameni minunați, încărcați de energie și de voie bună. A fost o super atmosferă pe platourile de filmare, iar faptul că cei de acasă ne-au fost alături la fiecare ediție într-un număr atât de mare înseamnă că am reușit să le aducem și lor starea noastră. Chiar dacă acum am ajuns aproape de final, vă pot spune să rămâneți cu ochii pe paginile noastre până vom reveni cu noi detalii despre sezonul următor”, declară Cosmin înainte de prima ediție a săptămânii.  

Concurenții care se află în acest moment în joc sunt: Raul Cormoș, Denisa Matei, Gabriela Petca, Pavel Rotari, Gutiera Timotin, Mihai Ionaș, Elena Epurescu, Sorin Burcea, Diana Burnaz, Aurel Sabou, Isabela Bălăceanu, Adrian Georgescu, Carmen Mihai, Petrică Becheș, Marlena Fluture, Remus Stănescu, Alexandra Giurgiu, Vinicius Moldovan, Cristina Dumitru, Cosmin Zaharia, Alexandra Totolan, Andreas Dincă și Diana Marinescu. Acestora li se va alătura astăzi un nou concurent!  

Pe cine va extrage computerul în fiecare seară? Cu ce sume vor pleca acasă cei care vor juca? Nu ratați, de astăzi până vineri, de la ora 18:00, ultimele 5 ediții ale sezonului din emisiunea Batem Palma?, pe PRO TV! Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni