• Emisiuni
  • Batem Palma
  • Săptămâna aceasta, toți concurenții au acceptat oferta Băncii la Batem Palma?

Săptămâna aceasta, toți concurenții au acceptat oferta Băncii la Batem Palma?

Săptămâna aceasta, toți concurenții au acceptat oferta Băncii la Batem Palma?

Cosmin Seleși a încheiat vineri seară o nouă săptămână în care cinci concurenți au avut de luat decizii importante și în care telespectatorii nu au ratat niciun minut, emisia fiind lider de audiență.

Premii de la 1 ban la 100.000 de lei. O oră în care trebuie să decizi ce cutii elimini și pe care le păstrezi în competiție. Un final în care pleci acasă cu suma rămasă sau cu oferta acceptată. Batem Palma? – show-ul în care norocul și intuiția se îmbină într-un dans al distracției și aventurii. 

Calculatorul a decis că a venit vremea jocului pentru Beatrice Pîrțac, Alexandru Petrescu, Diana Secu, Sebastian Dobrescu și Virgil Bajenaru. Fiecare dintre ei a acceptat, la un anumit punct al emisiei, oferta făcută de către Bancă. Astfel, Diana a plecat cu cea mai mare sumă, 11.480 lei, în timp ce la polul opus s-a aflat Alexandru Petrescu, care a câștigat 129 de lei. 

Chiar dacă norocul nu a fost de partea lui la bani, Alexandru Petrescu a oferit una dintre cele mai mari surprize ale emisiunii de până acum. La începutul jocului, i-a oferit lui Cosmin Seleși un bilețel și l-a rugat să-l păstreze până când va ști cât a câștigat. După ce a bătut palma pentru 129 de lei, bani cu care a promis că va merge să joace un bilet la loto, a venit momentul surpriză. Cosmin a citit mesajul ținut secret: 

Vrei să îmbătrânim împreună și să ne căsătorim?”. Alexandru a povestit că acest mesaj este adresat iubitei lui și că are deja totul plănuit. „Ne vom căsători și nunta va fi pe vapor spre Santa Lucia”. 

Vizibil emoționat, concurentul a încheiat parcursul în show cu un câștig pe care nimeni nu i-l va putea lua peste ani! 

Peste 31.000 de lei au fost câștigați săptămâna aceasta. Cine va juca în următoarele ediții? Cu ce sume vor pleca spre casă? Rămâne de aflat! Nu ratați Batem Palma? de luni până vineri, de la 18:00, pe PRO TV! 

Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Batem Palma

Articole pentru emisiune Batem Palma

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni